dilluns, 30 de maig del 2011

LA VEU DE L'EXPERIÈNCIA

Aquest matí ha tingut lloc l'acte organitzat des de la coordinació lingüística amb col·laboració amb l'aula d'acollida sobre l'ús i la importància de la llengua catalana en la nostra societat.
Primer s'ha passat un vídeo sobre el fet migratori, la necessitat d'aprendre la llengua del país que t'acull i sobre la valoració positiva d'aquest fet. Podeu veure aquest vídeo aquí: Una lliçó

Després, hem conegut la Gemma (una professora de l'institut) que va néixer al País Basc. La Victòria, de 1r de Batxillerat, natural de l'Argentina. I la Linda, ex-alumna que actualment estudia cicles formatius i és de Camerun. Amb elles hem parlat de la seva experiència sobre l'apenentatge del català i com el fan servir en el seu dia a dia aquí a Catalunya.




I, per últim, hem vist aquest vídeo del programa Karakia del canal 33. Es veu la Sara, una senyora del Camerún. La Sara, viu a Ripollet i ha après molt bé la llengua catalana. Ens parla de la seva integració a Catalunya sense deixar de banda els seus orígens de la cultura bamiliké.

MOLTES GRÀCIES A TOTES TRES!